Udruga Zvono započinje s provedbom projekta „Zaželi bolje!“

Udruga Zvono u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Valpovo, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje PU Osijek i Gradom Beli Manastir počinje s provedbom projekta „Zaželi bolje!“. Projekt je odobren u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga “Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II” Ministarstva rada i mirovinskog sustava. Projekt „Zaželi bolje!“ sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu 460.950,00 kuna i trajat će 18 mjeseci.

Opći cilj Poziva je omogućiti pristup zapošljavanju i tržištu rada ženama pripadnicama ranjivih skupina s naglaskom na teško dostupna, ruralna područja i otoke.
Specifični cilj Poziva je osnažiti i unaprijediti radni potencijal teže zapošljivih žena i žena s nižom razinom obrazovanja zapošljavanjem u lokalnoj zajednici, koje će ublažiti posljedice njihove nezaposlenosti i rizika od siromaštva te ujedno potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života krajnjih korisnika.